Meiland 17, 1713 GJ, Obdam       085-4846144        info@woodstock-vloeren.nl

Wat is je CO2-voetafdruk

Wat is je CO2-voetafdruk?

CO2-uitstoot mens

Bij bijna alles werk wat we doet komt CO2 vrij. Je keuzes voor een energiezuinig huis, bewust leven en duurzaam werken maken veel verschil. Dat is belangrijk want het co2 (broeikasgas) zorgt voor klimaatverandering. CO2-uitstoot is niet helemaal te vermijden, maar wij van woodstock kunnen wel duurzaam vloeren maken. Bijvoorbeeld door bomen hout gebruiken of projecten met duurzame energie te maken.

Eerst voorkomen, dan compenseren

Om klimaatverandering tegen te gaan kun je het beste minder energie gebruiken en minder met brandstof motoren werken. Daarmee voorkom je de uitstoot van CO2. Daarnaast kun je kiezen voor groene energie, bijvoorbeeld groene stroom van zonnepanelen of wind: die veroorzaakt geen CO2-uitstoot. Uitstoot die je niet of moeilijk kunt vermijden, kun je op een andere manier goedmaken en dat wordt compenseren genoemd.

Close Menu